Blog

Ben jij klaar voor jouw Olympic Games?

Aanstaande vrijdag 7 februari beginnen in Sotsji de 22e Olympische Winterspelen. Al direct op zaterdag 8 februari maken de eerste Nederlandse sporters kans op een gouden medaille. Dit jaar doet Nederland mee met de grootste equipe tot nu toe en nemen we deel aan meer wintersporten dan ooit tevoren. Afgelopen vier jaar volgden de sporters intensieve trainingsprogramma’s om op deze spelen hun beste prestaties ooit neer te zetten. Daarbij wisten ze waar ze stonden én wat ze na die vier jaar in Sotsji wilden bereiken

Hoe zit dat met jou en jouw team? Weet jij ook waar je staat en waar je voor wilt gaan? Ben jij klaar voor jouw Olympic Games? Ik helpt teams het maximaal haalbare te bereiken. Ik doe dat met intensieve en ongewone interventies, waarbij we bijvoorbeeld buiten met elkaar aan de slag gaan. Of je nu pas bij elkaar bent of al heel lang samenwerkt, ik geloof én ervaar dat er méér in zit.

Als jij met jouw team ook de volgende stap wilt zetten op weg naar een top-prestatie, kom ik graag bij je langs om te bespreken wat ik voor jou en je team kan betekenen in jullie eigen Olympic Games!

0
  Verwante berichten