Blog

Even uitblazen

Het is een gek idee. Mijn trainingen voor de Vierdaagse in Nijmegen heb ik afgelopen weekeinde afgerond. De laatste wandelingen vielen me behoorlijk zwaar, misschien vanwege het warmere weer. Nu is het een kwestie van uitrusten en opladen. Volgende week dinsdag sta ik dan daadwerkelijk op de Wedren in Nijmegen aan de start voor 4 keer 50km, dat voelt nu nog onwerkelijk.

Sinds half maart, toen ik startte met de voorbereidingen, heb ik ruim 500km aan wandeltrainingen gelopen. Ik heb veel nieuwe en prachtige gebieden ontdekt en mooie tochten door de natuur gelopen. Toch vraag me af of ik genoeg gedaan heb. Of ik tóch niet nog even een stuk zal gaan lopen. Of ik nu wel voldoende uitrust en bij-tank. Of ik straks de juiste spullen bij me zal hebben. Of ik die gigantische afstand van 50km wel 4 dagen achter elkaar zal volhouden. En al die andere vragen.

In elk geval ga ik enorm genieten volgende week en kijk ik er naar uit om andere wandelaars te spreken, vast elk met hun eigen verhaal. Deze voorbereiding heeft me ook weer een beetje dichter bij de Kilimanjaro en mijn doel voor War Child gebracht.

Ik zal aan de start verschijnen met loopnummer 50-H-286 en daarmee ben ik ook te volgen via de 4Follower app.

0
  Verwante berichten