Blog

Inpakken en wegwezen

Pfiew, het verzamelen van alle uitrustingsstukken is al een klus, het inpakken helemaal!
Maar alles zit er in en ik ben er klaar voor. Dank zij de ruimtebesparende Ranger Roll Methode, past al mijn kleding mooi en overzichtelijk in de waterdichte zakjes. Voor elke dag wat extra vitaminen, tochtinvoer zoals noten en gedroogde vruchten en proteïne bars, bij elkaar ook 2 kg. Mijn duffel wordt straks door dragers gedragen en mag maximaal 15 kg wegen. Per dag haal ik er dan uit wat ik voor die dag nodig denk te hebben en ‘s avonds staat hij weer netjes klaar in het volgende kamp. Bij aankomst in Arusha laat ik ook nog wat gewicht achter, want er zit nu nog 4kg te veel in en sowieso wil je niet te veel omhoog sjouwen 😉 Overigens alles wat we mee omhoog nemen, moeten we ook zelf mee terug nemen, ja ook het gebruikte toiletpapier! Zo blijft het op de berg ook zo schoon mogelijk natuurlijk.

Morgen de dag van vertrek. Spannend hoor!
Ik heb voor elke dag het dagprogramma van de expeditie op dit blog gezet, zodat je een beetje kunt volgen waar ik me ongeveer bevind. Ik zit in de eerste groep, die maandag 22-1 gaat lopen.
Wil je onze locatie precies weten, kijk dan op deze website van WarChild, daar vind je onze exacte positie, als het goed is. Ook via Social Media #kilichallenge kun je op de hoogte blijven.

0
  Verwante berichten