Blog

Mijn actie voor War Child

Vanaf nú kun je mij ook daadwerkelijk steunen om mijn droom én de dromen van zo veel mogelijk kinderen waar te maken. Ik vertrek op 20 januari 2018 naar Tanzania, om de Kilimanjaro beklimmen met een actie voor WarChild. WarChild zorgt voor Bescherming, Hulp én Onderwijs voor kinderen in oorlogsgebieden wereldwijd. Die kinderen gaan straks het verschil maken tussen oorlog en vrede.

De totale expeditie naar de top van de Kilimanjaro, betaal ik volledig zelf. Met mijn deelname aan de Kili Challenge 2018 heb ik mij ook verplicht om minimaal Eur 2.400,- sponsorgeld op te halen. Daarom vraag ik je om, samen met mij, War Child te steunen. Geweldig als ook jij op deze manier bij wilt dragen aan een betere wereld. Elke gift, groot of klein, is meer dan welkom, want Dreams Do Come True!
Via de onderstaande link kun je je bijdrage kenbaar maken.

Klik hier voor mijn actiepagina bij War Child.

0
  Verwante berichten