Blog

Presentatie bij Open Coffee De Bilt

Vandaag mocht ik voor de ondernemers van Open Coffee De Bilt e.o. een presentatie geven over de voorbereidingen voor mijn expeditie naar de Kilimanjaro. Ik heb in de afgelopen tijd veel geleerd over het gaan voor je droom, het stellen van doelen, maken van keuzes en het aangaan van commitment. Deze inzichten hebben geleid tot 10 lessen voor ondernemers. “Een leuk, persoonlijk én inspirerend verhaal” kreeg ik terug van de aanwezigen. Extra leuk was het dat de koffie die we dronken, afkomstig was van de helling van de Kilimanjaro. Dank aan Backyard Coffee Roasters voor hún bijdrage!

Ik vond het heel leuk om mijn verhaal te doen en vind het gaaf hoe ik anderen met mijn droom kan inspireren. Mocht je ook een keer dit verhaal willen horen, dan kom ik het graag vertellen.

0
  Verwante berichten