Blog

Reisverslag 19-1, reisdag

Vandaag is het dan echt zo ver. Hier heb ik negen maanden naar uitgekeken en voor voorbereid. Eindelijk begint de Kili Challenge van War Child. Ik heb een geweldig bedrag opgehaald voor de acties van War Child met de hulp van allemaal bijzondere sponsors. Deze reis voelt als een geweldige bekroning op alle inspanningen en alle mooie momenten tot nu toe. Vandaag staat helemaal in het teken van de vlucht van Amsterdam naar Tanzania, Arusha. Ik vertrek met de KLM om 10:15 uit Amsterdam en kom om 20:40 aan in Arusha. We reizen met een aantal deelnemers al een dag eerder naar Tanzania om lekker rustig aan te komen en te acclimatiseren. Op Kilimanjaro Airport worden we als het goed is, opgepikt door een busje dat ons naar onze Kigongoni Lodge brengt. In mijn handbagage alle belangrijke spullen waar ik de eerste dagen niet zonder kan. Zo weet ik zeker, dat mocht mijn tas niet gelijk aankomen, ik toch alvast kan vertrekken. Mijn bergschoenen heb ik al aan, want die wil ik écht niet missen. Mijn War Child jasje met opdruk van de Kili Challenge 2018, draag ik met trots.

Ik heb voor elke dag het dagprogramma van de expeditie op dit blog gezet, zodat je een beetje kunt volgen waar ik me ongeveer bevind. Ik zit in de eerste groep, die maandag 22-1 gaat lopen.
Wil je onze locatie precies weten, kijk dan op deze website van WarChild, daar vind je onze exacte positie, als het goed is. Ook via Social Media #kilichallenge kun je op de hoogte blijven.

0
  Verwante berichten