Muziektheater over werk leven en liefde

Theatergroep Plezant speelt eigentijdse muziek-theater-voorstellingen over werk, leven en liefde. Plezant is een eigenzinnig en uniek theatergezelschap en bestaat uit ruim 15 professionals uit het theater- en muziekvak. De voorstellingen willen inspireren, onderhuids losmaken, schuren en mensen raken op persoonlijke vraagstukken, met de taal van live muziek en spel. Vaak gaan de voorstellingen over de ‘werkende mens’ in relatie tot zijn omgeving van werk en privé.
In het repertoire zitten theatervoorstellingen voor een breder publiek maar ook voor specifieke doelgroepen zoals de ouderenzorg, ziekenhuizen of de financiële wereld.
Jaarlijks maakt Theatergroep Plezant 2 a 3 nieuwe voorstellingen in co-productie met organisaties óf op eigen initiatief.

Locaties

Voorstellingen worden gespeeld óf in de eigen theaterloods in Radio Kootwijk óf in een theater bij u in de buurt.

Impactvolle veranderprogramma’s

Om de theatervoorstelling deel te laten zijn van impactvolle veranderprogramma’s werkt Plezant samen met het SamenScholingsCollectief. Na de voorstelling gaan de gasten in kleine groepjes met elkaar in gesprek onder leiding van organisatiecoaches van het SamenScholingsCollectief. Zij zijn ervaren verander-kundigen en weten waar organisaties in verandering mee worstelen. Door samen te reflecteren op de voorstelling, betekenis te geven aan de eigen emoties en bijvoorbeeld in een workshop handen en voeten te geven aan de inzichten, wordt de voorstelling een krachtige interventie in het veranderproces.

Samenwerking

Het programma komt tot stand in samenwerking met:

Plezant