Twijfel

Geen flow? Weet je het even niet? Even hulp nodig?

We kennen allemaal de periodes in ons leven dat het niet vanzelf gaat. Op die momenten kan een coach je helpen om te kijken hoe je verder komt.
Als gediplomeerd lifecoach begeleid ik mensen op alle levensgebieden. Daarbij kun je denken aan:

  • Verbeteren van relaties zowel op het werk als privé
  • Vergroten van je zelfvertrouwen
  • Het maken van een beroepskeuze of antwoorden vinden op loopbaanvragen
  • Het vinden van antwoorden op zingevingsvragen
  • Verbeteren van persoonlijke balans en vormgeving van je leven
  • Het hanteren van conflicten of
  • Beter functioneren in een team

Hoe ik werk

Een traject begint altijd met een intakegesprek. Dat is kosteloos. Vooraf vraag ik je een intake formulier in te vullen.
In het intakegesprek bespreken we je vraag en waar nodig concretiseren we die. Dit is ook het moment om te kijken of we beiden het idee hebben dat we samen met je vraag aan de slag kunnen. Een traject bestaat gemiddeld uit 5-7 sessies. De tussentijd bepalen we in overleg maar meestal is die 2 á 3 weken.

Methodiek

Mijn aanpak is holistisch. Ik werk met hart, hoofd en handen. De methodieken die ik inzet zijn divers en toegespitst op je vraag. Het doel is dat je concreet verder kunt met je vraag, inzichten krijgt in de patronen waardoor je vastloopt en binnen jezelf de mogelijkheden ontdekt om van die patronen los te komen.

Binnen en buiten

Ik werk zowel binnen als buiten. Het Leijense bos waar ik naast woon, leent zich uitstekend voor outdoor- of wandel-coaching. De eeuwenoude paden vormen een geweldig decor en zorgen dat je even los komt van de dingen van alledag.

Tarief

Het tarief voor particulieren bedraagt 60,- excl btw per uur. Sessies duren maximaal 1,5 uur.

In sommige gevallen is het mogelijk de coaching vergoed te krijgen van een werkgever, bijvoorbeeld vanuit een opleidings budget. Dan reken ik een zakelijk tarief.