Blog

Winteractie: Kili koffie met barista op jouw kantoor!

Ben je die automaten-koffie op kantoor zat óf heb je een speciale gelegenheid? Ik kom graag een keer als barista bij jou op kantoor om geweldige koffie-varianten te bereiden voor jou, je collega’s of je vrienden. Ik neem dan professionele apparatuur mee en je weet niet wat je proeft. Ook zorg ik voor een mooie specialty koffie van Backyard Coffee Roasters; namelijk bonen die op de helling van de Kilimanjaro groeien. Koffie die onder eerlijke omstandigheden wordt geproduceerd, met respect voor de natuur en de lokale gemeenschap. De bonen worden in een micro branderij in Nederland gebrand. Een fantastische koffie met volle body. Je proeft cacao en zwarte bessen. Heerlijk als espresso of cappuccino, en daarna weer aan het werk natuurlijk!

Als tegenprestatie vraag ik je een donatie aan mijn WarChild actie van minimaal Eur 75,-, maar meer mag vanzelfsprekend ook.

0
  Verwante berichten